Поредна жертва на уличните кучета в София. Докога?!

13 Юни

Бездомни кучета отново разкъсаха възрастен човек в София, съобщиха във „Вести“.  Човекът е открит в тежко състояние и се бори за живота си в Пирогов.  Според полицията нямало престъпление и няма разследване.

Според мен е престъпление да не се предприемат никакви мерки за защита на хората. София е препълнена с улични агресивни кучета.

Страхуваме се да се да ходим по улиците спокойно. Страхуваме се да седнем в парковете. Страхуваме се да си купим пресни продукти от пазара, защото и пазарите са пълни с кучета, а от там и с така опасната кучешка тения…

Докога?!

Възмутена съм от безхаберието на управниците ни, които като медийни звезди ни обясняват от екрана колко са загрижени. И нищо не правят!

Възмутена съм от кресливите кучезащитници, които със сърцераздирателни възгласи ни обясняват, че не било хуманно да се реши проблемът. И създават проблема от който печелят доста пари!

Докога?!

Докога ще  търпим да ни мачкат и хапят?!

Докога?!

Advertisements

2 Коментари to “Поредна жертва на уличните кучета в София. Докога?!”

  1. ΛOԀOHS NƎW∀⅂Ԁ (@plamenshopov) юни 13, 2012 at 20:11 #

    Без коментар..!

  2. krassimir stoytchev януари 9, 2013 at 20:20 #

    проблемът има едно много лесно разрешение-бърза и лека смърт с куршум в главата.Нека всички любители на кученцата бъдат принудени да ги гледат в домовете си,плащайки съответен данък и поддържайки ги в добро здраве.Щом едно куче не е в дом и никой не се грижи за здравето на хората наоколо то тогава смятам че децзата са по важни от кучетата.Не случайно има наредба според която се глобяват хранещите улични котки и кучета.Самият аз имам куче но то се разхожда с каишка,ваксинирано е,безопасно е .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: